Mirësevini në faqen zyrtare të Gjirofarm!

Gjirofarm është kompania më e madhe për prodhimin e produkteve të bulmetit në Shqipëri.

Prodhimet e Gjirofarm dallohen për cilësi të lartë dhe shije tradicionale.

Kontakt

Adresa: Vrisera, Gjirokastër, ALBANIA

Tel (Gjirokastër): +355 884 90230 / +355 884 90231

Tel (Tiranë): +355 448 03500

Email: gjirofarm@gjirofarm.com / tirana@gjirofarm.com